Sverre Rosén utnevnt til ny administrerende direktør i Connect Bus

Det er med glede vi kunngjør at Sverre Rosén har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Connect Bus, med tiltredelse 1. januar 2024.

Sverre kommer til Connect Bus med bred erfaring fra topplederstillinger i Circle K, hvor han senest var administrerende direktør for den norske virksomheten, og tidligere har hatt en lignende rolle i USA. Med en ledererfaring på 25 år, inkludert som IT-sjef i nordiske selskaper og strategisk konsulent hos McKinsey, er Sverre godt rustet til å forbedre driften av vår kjernevirksomhet og lede den fremtidige utviklingen i Connect Bus.

- Vi ser frem til å ha Sverre som leder for Connect Bus. Hans brede ekspertise vil være svært verdifull i den videre utviklingen av vår nye nordiske plattform for busstransport. Vi skylder også Christian Plyhm stor takk for hans fremragende ledelse i perioden som fungerende administrerende direktør. I Christians periode som fungerende administrerende direktør har vi opplevd suksess i konkurransen om anbud på offentlige busstransport tjenester i både Norge og Sverige, som igjen vil styrke elektrifiseringen av vår flåte, sier Mimi Berdal, styrets leder.

Christian Plyhm vil fortsette i rollen som fungerende administrerende direktør frem til Sverre overtar og vil deretter være en sentral del av ledergruppen, som CCO og viseadministrerende direktør.