Morten Langseth tar over lederrollen i District NO

Vår MD i District NO, Vidar Kjesbu, kommer til å fratre ved årsskiftet 2023/2024 etter mange år i ledelsen, både i Trønderbilene og i Connect Bus. Vidar vil bli erstattet av Morten Langseth, som har valgt å komme tilbake til oss i en ny rolle. Morten har tidligere vært aktiv i District NO i ulike stillinger (plansjef, anbudsansvarlig, osv.), og han har gledelig takket ja til å vende tilbake til Connect Bus. Morten vil gradvis overta Vidars arbeidsoppgaver i løpet av høsten, og han tiltrer hos oss allerede i august!

"Jeg setter stor pris på å få denne sjansen, og er veldig motivert for å komme tilbake og jobbe sammen med alle de dyktige folkene i Connect Bus!", sier Morten Langseth, leder for District NO i Connect Bus.

"Vi er veldig glade for at Morten har valgt å takke ja til å lede District NO. Han vil bli en veldig god etterfølger, og Morten vil aktivt bidra inn i ledelsens arbeid med å utvikle Connect Bus. Jeg vil også takke Vidar for hans engasjement og verdifulle innsats for selskapet! Han vil fortsette i stillingen ut året", sier Christian Plyhm, fungerende CEO.