Connect Bus utvider og får høye poeng i årets GRESB-vurdering!

Vi kan nå stolt meddele at vi har oppnådd betydelig fremgang i årets GRESB-vurdering. Gjennom hardt arbeid og sterkt fokus på bærekraft og ansvarlig virksomhet har vi tatt våre prestasjoner til nye høyder og fått høye poeng.

GRESB er en internasjonal organisasjon som evaluerer og vurderer virksomhet i eiendoms- og infrastrukturbransjen basert på deres bærekraftytelse.

I årets GRESB-vurdering fikk vi en imponerende score på 88 av 100 mulige, noe som gjør Connect Bus rangert som nummer én av totalt syv busselskaper som deltok i vurderingen. Dette resultatet er en anerkjennelse av vårt engasjement og fremgang på områder som miljøprestasjon, sosialt ansvar og eierstyring.

- Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med vår GRESB score i år! Resultatet er meget motiverende for oss. Både fordi vi ser at vi er det ledende busselskapet som vi ønsker å være, og fordi dette bekrefter at vi er på riktig vei med vår interne bærekraftstrategi. - Jeroen Hoff, CSO & leder for HSEQ

GRESB har som mål å fremme og støtte bærekraftsinnsatsen i industrien ved å samle inn og analysere data om miljø-, sosiale og styringsfaktorer (ESG). Det er en verdifull ressurs som hjelper oss med å integrere bærekraft i virksomheten og bidra til en mer bærekraftig og ansvarlig utvikling av byer og lokalsamfunn. Vurderingene er et referanseverktøy for våre passasjerer som ønsker bærekraftig kollektivtransport.

Sammen jobber vi for en grønnere og mer bærekraftig fremtid. 💚🚌